Σε τούτον τον συναρθροιστήν θα έβρετε θκυό λίστες με ότι μπλόγκ ππέσει στην αντίληψην μου τζιαι που το διαχειρίζεται Κυπραία ή Κυπραίος. Στες δημοσιεύσεις προτιμώ να βάλλω άλλους να γράφουν, ή βάλλω αποσπάσματα που αξιόλογες αναρτήσεις. Για τους κανόνες του μπλόγκ θκιάβασε στο κάτω μέρος της σελίδας.

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Είβα πρώτη

Είμαι πας τα μπλόγκς που το 2007. Που την προ-φέιζμπουκ εποχήν. Που τότες που τα μπλογκς ήταν ένας νέος χώρος ελευθερίας για πολλήν κόσμον, που έβρισκεν χώρον να εκφραστεί, μακρυά που την φυλακήν του στενού του κύκλου.

Είδαμεν τα ούλλα που τότες. Πολλοί μπλόγκερς άμαν εκλείσαν τον κύκλον του τι είχαν να πούν, επαραιτήσαν τα, άλλοι αφήκαν τα μπλογκς τους για κειμήλια, άλλοι εκάμαν τους έναν delete τζιαι εκάμαν ότι εγράψαν καπνόν τζιαι κορνιαχτόν.

Μεταξύ των μπλόγκς που εμείναν γέρημα εν τζιαι ο συναρθροιστής του Λεξιπένητα.

Επειδή θεωρώ ότι ένας συναρθροιστής εν βασικόν εργαλείον για την ύπαρξην τζιαι την ανάπτυξην της κυπριακής μπλογκόσφαιρας, αποφάσισα να κάμω κάτι ανάλογον με τα kypriakablogs.blogspot.com, κρατώντας τον συναρθροιστήν απλόν με την ουσίαν του προηγούμενου που ήταν οι λίστες των μπλόγκς.

Για ιστορικούς λόγους, κρατώ τες λίστες του Λεξιπένητα χωρίς να αλλάξω τίποτε, απλά προσθέτω ότι μπλόγκ έπιασεν το μμάτιν μου, τζιαι αφήννοτας τα μπλόγκς που δεν εκινηθήκαν πάνω που έναν χρόνον. Καμιάν φοράν αν έχω αθκιάσην μπορεί να κάτσω να κάμω μιαν λίσταν για την ιστορίαν.

Αν θέλετε να βοηθήσετε βάρτε σύνδεσμον στο μπλόγκ σας.

3 σχόλια:

  1. Πολλά σημαντική πρωτοβουλία , ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλήθκεια. πριν είχα το google reader τζι εξεκίνουν που τζιαμέ. τωρά που εχάθηκε εγύρευκα στα blogrolls των blogs. τωρά πλέον θα έρκουμαι πρώτα πουποδά.

    μπράβο σου!

    άλλαξε τη γλώσσα του παράθυρου ανάρτησης σχολίων. πρέπει ναν γαλλικά απ' ότι θυμούμαι που το λύκειο. publier???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή