Σε τούτον τον συναρθροιστήν θα έβρετε θκυό λίστες με ότι μπλόγκ ππέσει στην αντίληψην μου τζιαι που το διαχειρίζεται Κυπραία ή Κυπραίος. Στες δημοσιεύσεις προτιμώ να βάλλω άλλους να γράφουν, ή βάλλω αποσπάσματα που αξιόλογες αναρτήσεις. Για τους κανόνες του μπλόγκ θκιάβασε στο κάτω μέρος της σελίδας.

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Αν θέλεις να μορφωθείς

Αν έκοψες κούελλος, αν έκοψες με μικροαστούς γονιούς που εκτός που βιβλία μαγειρικής ή Άρλεκιν, βίους αγίων ή ηρώων της εόκα δεν έχουν βιβλίον έσσω, αν έκοψες ματσούτζιν που εθκιάβασεν στην ζωήν του μόνον υποχρεωτικά βιβλία για τες εξετάσεις στο σκολείον τζιαι στο πανεπιστήμιον, αν δεν ένωσες ποττέ σου τι είναι τέχνη, τί είναι μουσική εκτός που τα σκυλλάδικα ή τα ελαφρολαϊκά της διασκέδασης, ή τα τοπ τεν της αγγλοσαξόνικης αγοράς, αν δεν ένωσες ποττέ συγκίνησην σε θέατρον ή κινηματογράφον, αν δεν ένωσες ποττέ σου συγκίνησην μπροστά που έναν εικαστικόν έργον τέχνης, αν ούλλοι στον περίγυρον σου είναι το ίδιον κούελλοι μαζίν σου τζιαι δεν μπορείς να πιαστείς που κανέναν για να γινείς άθρωπος τζιαι σου έδοξεν ξαφνικά να δοτζιμάσεις τζιαι τούτην την χαράν, στην εποχήν των μπλόγκς, στην εποχήν του ιστού, έχεις εναλλαχτικούς δρόμους.

Κάμνεις τσίλ πάνω σε τούτον τον σύνδεσμον, τζιαι κάθε παράθυρον ανάρτησης είναι έναν σίουρον παράθυρον σε έναν ολόκληρον κόσμον. Από κλικ σε κλικ πας τον ιστόν μπορείς να μάθεις τα πάντα, να έβρεις πηγές που οδηγούν σε έργα. Ιδίως αν μιλά τζιαι άλλη γλώσσαν που αυτήν που θκιαβάζεις τωρά. Είναι πργαματικά κρίμα να πάει τζιαι να πεθάνει το πλάσμαν τζιαι να ζήσει δίπλα που τον πανανθρώπινον πολιτισμόν χωρίς να πάρει χαπάριν ότι υπάρχει, χωρίς να τζιοινωνήσει έστω τζιαι μιαν συγκίνησην που του προσφέρει.

Έναν ευχαριστώ στον Χριστόδουλον Καλλίνον που χρόνια τωρά δεν εσταμάτησεν να αννοίει έναν παράθυρον κάθε λλίες ημέρες. Τζιαι έναν ματσούτζιν να γινεί άθρωπος που τούτην ούλλην την δουλειάν, αξίζει τον κόπον. Φαντάσου να γινούν θκυό!!






3 σχόλια:

  1. http://www.parga.com.cy/el/product-article/vars/pid/61297/pcid/100140#sthash.Yc7y5JTW.xlpil3G6.dpbs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Xmas Loans!
    --

    Do you need a loan to start up business? pay off bills? we offer all kinds of financial assistance to every individuals Such as:

    *Business loan
    *Personal loan,
    *House purchase loan.
    *Student loan,
    *Investment Loan
    *Debt consolidation and House purchases Etc. We Offer is affordable at an interest rate of 2%.

    Note: These offer is for serious minded and God fearing People Only.

    Email: jacksonwaltonloancompany@gmail.com

    Text or call: +1-205-5882-592. (SKYPE Video Calls.)

    Address is 68 Fremont Ave Penrose CO, 81240.

    CEO:Mrs Helen Raymond

    ΑπάντησηΔιαγραφή